Tiplijn: 06-19541384

Laffe dierenmishandeling in Dordrecht; jongens slaan weerloze schapen met flessen

4

DORDRECHT – De politie in Dordrecht kreeg donderdagavond 25 juni 2020 een melding dat vier jongens met flessen op weerloze schapen aan het inslaan waren in de omgeving van de Wantijdijk ter hoogte van de Johanna Naber-erf in Dordrecht. Omstreeks 20.40 uur zagen buurtbewoners de jongeren de schapen mishandelen en alarmeerden ze de politie. De buurtbewoners wisten de jongens weg te jagen.

Signalement
Twee blanke jongens in de leeftijd van 17 of 18 jaar vluchtten in een donkerblauw klein model auto. Eén donkergetinte en één lichtgetinte jongen zijn rennend het Johanna Naber-erf in gevlucht. Ook zij waren in de leeftijd van 17 of 18 jaar.

Camerabeelden
De politie start een onderzoek en vraagt buurtbewoners in de omgeving van de Johanna Naber-erf of zij hun camerabeelden willen bekijken indien zij deze hebben. De politie hoopt dat deze ‘helden’ op de camerabeelden te zien zijn. Agenten die bij het onderzoek betrokken zijn laten weten: “Wij hopen dat jullie ‘heel trots’ zijn dat jullie deze weerloze dieren de dood in hebben willen jagen. Het is afwachten hoe het met de gezondheid van de schapen afloopt.”

Getuigen
Bent u getuige van deze laffe dierenmishandeling of heeft u de jongeren gezien, dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen zich melden aan het politiebureau Overkampweg 109 in Dordrecht. Ook is het mogelijk telefonisch contact op te nemen via 0900-8844. Daarnaast zijn camerabeelden zeer welkom. Tenslotte doet de politie ook nog een oproep aan de vier jongens om zichzelf te melden. Foto’s: Politie Dordrecht en Peter Stam (archieffoto).

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Erg teleurstellend, zijn dit dan de mannen waar we het van moeten hebben in de toekomst?

    Muilkorven, altijd aangelijnd de straat op en castreren lijkt mij de beste optie. Dan hebben ze nog enorm geluk, honden worden vaak ingeslapen als ze iets dergelijks gedaan hebben.

    Van deze jongens verwacht je toch een hogere intelligentie. Helaas zijn ze te dom en te triest voor woorden.

  2. Hopelijk worden deze lafaardjes snel gepakt; als passende straf mogen zij ook wat corrigerende tikjes ontvangen, het liefst van zo’n 1,5L Heineken Magnum fles!

Reageer