Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt tweemaal uit voor brandende hooibalen in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is vrijdagochtend 26 juni 2020 twee keer uitgerukt voor een buitenbrand in Hardinveld-Giesesndam. Rond de klok van 5 uur werd in eerste instantie melding gemaakt van een autobrand aan de Kanaaldijk-Noord. Ter plaatse bleek het echter te gaan om een partij hooibalen welke in brand stond. Nadat de boel was geblust en uit elkaar getrokken kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Even na 10.00 uur werd de brandweer opnieuw gealarmeerd. Wederom stonden een aantal hooibalen in brand. De balen werden uit elkaar getrokken en afgeblust. In de berm lagen een flink aantal rollen hooi die fors broeiden. Waterschap Rivierenland is in kennis gesteld om deze rollen af te gaan voeren.

Foto’s: Nels van der Starre

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer