Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst op tegenligger op Spijksedijk in Gorinchem

0

GORINCHEM  – Op de Spijksedijk in Gorinchem heeft vrijdagochtend 26 juni 2020 een ongeval plaatsgevonden. Dit gebeurde even voor 08.00 uur nabij de bocht naar de Vijfde Uitgang. Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De automobiliste in de blauwe Kia reed richting de binnenstad en kwam door onduidelijke reden aan de verkeerde kant van de weg terecht. Een tegemoetkomende automobilist wist de vrouw niet meer te ontwijken waarna de botsing plaatsvond. Een bedrijfsbus die vlak daarvoor de auto nog wel wist te ontwijken moest zo hard remmen dat een deel van de lading van het dak viel. Hierdoor liep ook het busje lichte schade op.

De automobiliste is door ambulancepersoneel gecontroleerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De automobilist in de tegemoetkomende auto bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer