Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden na mishandeling taxichauffeur in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft dinsdagavond 23 juni 2020 een man aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 21.00 uur werd een taxichauffeur mishandeld op het Noordpark, nabij de grens met Zwijndrecht. Volgens een getuige hadden de taxichauffeur en een klant een meningsverschil over de betaling voor de rit, en kreeg de chauffeur vervolgens klappen. De politie kwam ter plaatse en heeft een verdachte aangehouden. De taxichauffeur raakte gewond en is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek maar het incident.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer