Tiplijn: 06-19541384

Smokkel met drone bij gevangenis in Dordrecht mislukt

0

DORDRECHT – Een poging om telefoons de Penitentiaire Inrichting (PI) aan de Kerkeplaat in Dordrecht binnen te smokkelen is maandag 22 juni 2020 mislukt. In de loop van de dag probeerde men om de telefoons met een drone op het terrein van de inrichting te droppen. Volgens de politie werd de lading van de drone aangetroffen op het dak van een gebouw naast de gevangenis. Ook vorige week werd een poging gedaan om goederen de PI in te smokkelen. Twee mannen gooiden op 15 juni 2020 een pakje drugs over de muur van het gebouw. Het tweetal kon niet veel later worden aangehouden. Het is (nog) niet bekend of er vandaag ook verdachten zijn aangehouden.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer