Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij ongeval op de Dokweg in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ongeval op de Dokweg in Dordrecht zijn maandagavond 22 juni 2020 verschillende personen gewond geraakt. Twee van hen moesten door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Even na 19.15 uur reed een automobilist het terrein van tankstation BP af om vervolgens richting het centrum van Dordrecht te willen rijden. Bij het oversteken van de Dokweg zag de man een over de Dokweg rijdende automobilist over het hoofd, met een botsing tot gevolg. Bij het ongeval raakten tenminste vier mensen (licht)gewond. Twee van hen zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer