Tiplijn: 06-19541384

Lichtgewonde bij botsing op Dam in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een jonge vrouw is vrijdagavond 19 juni 2020 lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Dam in Alblasserdam. Aan het begin van de avond botsten op de kruising Dam / Haven twee auto’s op elkaar. Een oudere automobiliste maakte en inschattingsfout, waardoor zij met de voorkant van haar auto, tegen de zijkant van de andere auto botste.

De jonge automobiliste kwam met haar hoofd tegen een onderdeel van de deur aan door de botsing. En liep daardoor licht letsel op. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De oudere vrouw kwam met de schrik vrij.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer