Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Maasdam voor gewonde man

0

MAASDAM – De bewoner van een woning aan de Spuistraat in Maasdam is vrijdag 19 juni omstreeks 07.50 uur in zijn woning gewond geraakt. Hiervoor kwamen een ambulance en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse. De traumahelikopter landde op het naastgelegen parkeerterrein aan de Sportlaan in Maasdam. Het slachtoffer, een man van oudere leeftijd, is door het medische personeel onderzocht en gestabiliseerd in verband met mogelijk nek- of rugletsel. De man is vervolgens onder begeleiding van de arts met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer