Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie in binnenstad Gorinchem

0

GORINCHEM – Een traumahelikopter landde vrijdagochtend 19 juni 2020 in Gorinchem voor een medische noodsituatie. Omstreeks 10.45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een woning aan de Nieuwstad te gaan. Een man was daar gevallen en hard op zijn hoofd terecht gekomen. Ook zou er sprake zijn van een reanimatie. Naast twee ambulances en diverse politieauto’s kwam ook het Mobiel Medisch Team uit Volkel per helikopter ter plaatse.

De traumahelikopter landde op de stadswal nabij het Wilhelminaplein. Vanaf daar werden de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team naar het incident gebracht. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het UMC in Utrecht overgebracht. De arts van het MMT reed ter ondersteuning mee in de ambulance.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer