Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging vanuit Dordrecht; 5 kilo harddrugs aangetroffen in auto

0

DORDRECHT – Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag 19 juni 2020 vanuit Dordrecht op de vlucht geslagen. Agenten wilden de auto van de bestuurder controleren maar de automobilist ging er als een haas vandoor. De politie zette de achtervolging in over de A16 richting het zuiden. De automobilist deinsde nergens voor terug en reed door een wegafzetting heen. Al snel werd duidelijk waarom. Politieagenten vonden de auto terug bij Etten-Leur met vier lekke banden en zonder bestuurder. In de auto is 5 kilo harddrugs aangetroffen. “De drugs wordt nu getest en de politie doet onderzoek om de chauffeur te achterhalen, want we hebben nog niemand aan kunnen houden”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer