Tiplijn: 06-19541384

24 appartementen ontruimd bij gaslekkage in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – In een wooncomplex aan de Espenhof in Papendrecht is vrijdagochtend 19 juni een gaslekkage ontstaan. Omstreeks 10.00 uur werd het gaslek ontdekt. Daarop zijn 24 appartementen in het wooncomplex ontruimd. De brandweer en Stedin doen onderzoek naar de gasverspreiding en het stoppen van de lekkage. De woningbouwvereniging en de gemeente zorgen voor opvang van de betrokken bewoners. De bewoners zijn opgevangen in een garagebedrijf naast het appartementencomplex. In afwachting van het stoppen van het gaslek maakten agenten het voor de opgevangen bewoners luchtig door huisnummer bingo te spelen. De gaslekkage kon even voor 12.00 uur worden gestopt, waarop de bewoners weer terug mochten naar hun appartementen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Goedemiddag, zou ik de foto’s mogen hebben, Ik ben een bewoner van het complex waar het hier betreft. Ik ben ook degene geweest die met jullie redactie contact heb gehad.

    Dank alvast en hoop op een positief bericht.

Reageer