Tiplijn: 06-19541384

Vier aanhoudingen na auto-inbraak Dordrecht; politie vermoedt meer inbraken

0

DORDRECHT – Na een auto-inbraak in de wijk Krispijn in Dordrecht zijn vier personen aangehouden. In de nacht van woensdag 17 juni 2020 ontdekte de eigenaar van een auto omstreeks 4.15 uur dat er in zijn auto werd ingebroken. Direct belde hij de politie en gaf hij een goed signalement door, waardoor de politie aan de Nassauweg vier personen aan kon houden. De verdachten bleken alle vier een rugzak met daarin goederen bij zich te hebben die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn. Bij de politie bestaat het sterke vermoeden dat het viertal die nacht meerdere inbraken in auto’s heeft gepleegd in de wijk Krispijn.

Wat is aangetroffen bij het viertal:
– 3 12 volt auto opladers
– 2 telefoonhouders
– 2 frontjes van een autoradio
– 2 zonnebrillen
– 1 paar rode bokshandschoenen
– 1 ruitentikker

De politie vraagt mensen zich te melden, wanneer ze ontdekken dat er afgelopen nacht in hun auto is ingebroken of één van de bovenstaande spullen (zie foto) zijn ontvreemd. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau aan de Overkampweg 109 in Dordrecht of telefonisch contact opnemen met 0900-8844. Daarbij kan het zaaknummer 2020189713 worden vermeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer