Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (57) naar het ziekenhuis na ongeval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Bachlaan in Gorinchem heeft zaterdagochtend 13 juni 2020 een ongeval plaatsgevonden. Een 57-jarige automobiliste wilde vanaf de Verdistraat de Bachlaan op draaien. Hierbij zag zij een Peugeot die al op de Bachlaan reed over het hoofd waarna een botsing plaatsvond. De vrouw raakte na de botsing met haar auto ook nog een lantaarnpaal op de middengeleider.

Omstanders verleenden eerste hulp en belde 112. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van ernstig letsel werd naast de ambulancedienst en de politie ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Bij aankomst van de ambulancedienst bleek de inzet van het MMT niet nodig. De ambulancedienst heeft het slachtoffer behandeld en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer