Tiplijn: 06-19541384

Politie rijdt motor klem tijdens achtervolging in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Op de Brugweg in Zwijndrecht is zaterdagavond 13 juni 2020 een 26-jarige motorrijder gewond geraakt tijdens een achtervolging. De achtervolging begon op de Krispijnseweg in Dordrecht, toen de man rond 21.00 uur een stopteken van de politie negeerde. De motorrijder ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor in de richting van Zwijndrecht. Daar werd de man rond 21.15 uur op de Brugweg door de politie klemgereden, waarna hij ten val kwam.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Zowel de motorfiets als een politiebus raakte beschadigd. De motorrijder raakte lichtgewond maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Hij hield enkele schaafwonden over aan zijn val. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte bleek zonder geldig rijbewijs op de motor te hebben gereden. Tevens zijn er aanwijzingen dat de bestuurder reed onder invloed van drugs. Dit wordt door de politie verder onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer