Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt alarmpistool en hakmes bij verdachte situatie Streefkerk

0

STREEFKERK – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 juni in een auto een alarmpistool en hakmes aangetroffen. De politie trof ’s nachts twee verdachte voertuigen aan op de Zijdeweg in Streefkerk. De inzittenden van de auto’s konden geen duidelijke reden geven waarom zij daar waren. Toen de agenten bij het aanspreken van één van de bestuurders een vuurwapen zagen liggen, gingen ze op verder onderzoek uit. “Dit vuurwapen bleek achteraf een alarmpistool te zijn, daarnaast troffen we een hakmes aan”, aldus de wijkagenten van Molenlanden. Het bezit van deze wapens is niet strafbaar, het dragen van de wapens in combinatie met bepaalde omstandigheden is wel strafbaar volgens de Wet wapens en munitie. Dit was ook nu het geval, de politie heeft een proces verbaal opgemaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer