Tiplijn: 06-19541384

Veel rook en schade bij keukenbrand in restaurant centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – In de keuken van restaurant Rachel’s Soulfood aan de Korte Breestraat in Dordrecht is vrijdag 5 juni 2020 brand ontstaan. Even voor 2.00 uur werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor de brand in het centrum van Dordrecht. Een grote hoeveelheid rook kwam naar buiten. De brandweer heeft de brand in de keuken geblust en onder andere twee ovens naar buiten gebracht om verder af te laten koelen. De keuken van het restaurant is door de brand zwaar beschadigd geraakt.

De bewoners van een bovenliggende woning werden door de hulpverleners uit hun woning gehaald. Enkele personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd omdat zij mogelijk rook hadden ingeademd. De eigenaresse van Rachel’s Soulfood laat via Facebook weten dat de brand in de keuken vermoedelijk is ontstaan door kortsluiting. Voorlopig zal het restaurant gesloten zijn.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer