Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder zwaargewond na aanrijding in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een bestuurder van een snorscooter is vrijdagavond 5 juni 2020 ernstig gewond geraakt nadat hij in aanrijding kwam met een auto. Dit gebeurde net voor half 9 op de Lombardstraat, in het centrum van de stad.

Direct was duidelijk dat de bestuurder van de snorscooter ernstige verwondingen had opgelopen. Een traumateam uit Rotterdam kwam met een helikopter ter plaatse. Nadat het slachtoffer ter plaatse is behandeld is hij met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. De politie doet uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval. De Lombardstraat is nog tot zeker 22.30 uur volledig afgesloten voor verkeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer