Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding na dollemansrit over de A16

1

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 5 juni 2020 een vrouw aangehouden op de A16 ter hoogte van Dordrecht. Aan de aanhouding ging een achtervolging vooraf, die al in Brabant begon. Volgens de politie ontstond er vervolgens een dollemansrit, die ten einde kwam ter hoogte van Dordrecht. De bestuurster was vermoedelijk onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen en heeft onderweg meerdere aanrijdingen veroorzaakt. Zeker één voertuig raakte zwaar beschadigd.

Voor zover bekend zijn er geen mensen gewond geraakt. Twee rijstroken werden door Rijkswaterstaat afgesloten, in afwachting van de berging van de voertuigen. Rond 19.50 uur kon de snelweg A16 weer worden vrijgegeven. De vrouw is ingesloten op het politiebureau in Dordrecht.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer