Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfsbus botst achterop vrachtwagen op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De bestuurder van een bedrijfsbus is woensdagochtend 3 juni 2020 gewond geraakt, nadat hij met zijn voertuig achterop een vrachtwagen botste. Dit gebeurde op de A15, ter hoogte van de oprit bij Alblasserdam, op de baan richting Rotterdam. Op de baan richting Rotterdam was het al vroeg druk. Onder meer in verband met de dodelijke aanrijding van een motorrijder ter hoogte van Ridderkerk.

De bestuurder van de bedrijfsbus zag te laat dat het verkeer voor hem stilstond en botste achterop de vrachtwagen. Een ambulance kwam ter plaatse voor hulp. De bedrijfsbus is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De vrachtwagen raakte nauwelijks beschadigd en kon verder rijden.

Bij Ridderkerk ging het in de ochtend goed mis. Een auto kwam in botsing met een vrachtwagen. Een busje wat er achter reed moest vol in de remmen en uitwijken. Een motorrijder kwam vervolgens in botsing met het busje. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plaatse.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer