Tiplijn: 06-19541384

Fietser gewond bij ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een man is dinsdagochtend 2 juni 2020 gewond geraakt bij een ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 11.15 uur kwam de fietser in botsing met de bestuurder van een bestelbus op de kruising van de Perengaarde met de Laan van Welhorst. De man kwam ten val en raakte gewond. Omstanders verleenden eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. Medewerkers van de ambulancedienst kwamen vervolgens ter plaatse om de gewonde man te behandelen. Vervolgens is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plekke de toedracht van het ongeval onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer