Tiplijn: 06-19541384

Brand in laadruimte van bedrijfsauto in Gorinchem

0

GORINCHEM – In de laadruimte van een bedrijfswagen is dinsdagmiddag 2 juni 2020 brand uitgebroken. Dit gebeurde omstreeks 14.35 uur op de Spijksesteeg in Gorinchem. De bestuurder wist zijn wagen nog snel langs de kant van de weg te parkeren en enkele spullen uit de auto te halen. Omstanders gingen met brandblussers de brand te lijf. Ook een passerende tankwagen van een schoonmaakbedrijf schoot te hulp met water.

Bij aankomst van de brandweer was de brand al bijna volledig geblust. Met behulp van schuim hebben brandweerlieden het vuur definitief uitgemaakt.  De brand is vermoedelijk ontstaan bij een aantal accu’s die achterin de bestelbus lagen. De bestuurder liep lichte brandwonden op aan zijn handen.

Foto’s: Max Liet & Tim Wever

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer