Tiplijn: 06-19541384

Man ramt politieauto bij politiebureau in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man heeft woensdagavond 27 mei 2020 een politievoertuig geramd in Dordrecht. Een agent wilde even na 21.30 uur met zijn dienstvoertuig de binnenplaats van het politiebureau aan de Overkampweg binnenrijden, toen hij van achteren opzettelijk werd aangereden door een automobilist. Collega’s van de agent kwamen met spoed ter plaatse en al snel kon de automobilist worden aangehouden. In het voertuig van de man werden een hamer en een baksteen aangetroffen. De beide voorwerpen zijn veiliggesteld. De agent en de verdachte raakten bij het incident niet gewond. De betrokken voertuigen raakten beschadigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer