Tiplijn: 06-19541384

Grote politieacties in Alblasserdam en Sliedrecht; auto’s in beslag genomen; panden doorzocht

0

ALBLASSERDAM- De politie heeft dinsdag 26 mei 2020 bij een bedrijf op de Newtonweg in Alblasserdam een aantal elektrische auto’s in beslag genomen. Bij de inval zijn tientallen agenten betrokken. Twee panden worden doorzocht met een geldhond en een drugshond. In en bij de panden zouden vaak erg dure sportwagens staan zoals McLaren’s, Mercedessen, Lamborghini’s. Deze wagens zijn dinsdag niet in Alblasserdam aangetroffen. De loods, waar de wagens wel eens stonden, bleek leeg te zijn.

Ook elders in het land zijn op dit moment politieacties gaande. Onder andere bij de tandartspraktijk aan de Gantelweg in Sliedrecht loopt een onderzoek.

Hoewel het lijkt op een actie om ondermijning aan te pakken, wil de politie nog niet vertellen wat er precies aan de hand is. De verwachting is dat er aan het einde van de middag en anders morgen een persbericht zal verschijnen over de actie.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer