Tiplijn: 06-19541384

Fietsster lichtgewond na ongeval op woonboulevard Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een fietsster raakte zaterdag 23 mei 2020 lichtgewond bij een ongeval op de woonboulevard in Sliedrecht. De oudere vrouw fietste even voor 15.00 uur op de Leeghwaterstraat toen ze in aanrijding kwam met een auto. Het ongeval gebeurde op een kruising van de Leeghwaterstraat met de Brouwerstraat, het parkeerterrein voor de Jysk. De fietsster kwam op straat terecht en werd nagekeken door ambulancepersoneel. De vrouw bleek lichtgewond en verder onderzoek in het ziekenhuis was niet nodig. Haar beschadigde elektrische fiets is door de politie thuisgebracht. De politie heeft de automobiliste en fietsster geholpen bij het invullen van schadeformulieren. Ook tijdens de afhandeling van het ongeval was het erg druk met verkeer op de locatie waar het ongeval plaatsvond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer