Tiplijn: 06-19541384

Onbekenden richten vuurwapen op kind in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Een 7-jarige jongen schrok zich woensdagmiddag 20 mei 2020 een ongeluk toen hij zomaar vanuit een voorbijrijdende auto een (nep)vuurwapen op zich gericht kreeg. Dit gebeurde langs de Wilgenweg in Groot-Ammers.

De jongen fietste rond 15.45 uur ter hoogte van het bedrijf van Van der Vlist en kwam de personenauto tegemoet. De bestuurder richtte tijdens het voorbijrijden via het geopende portierraam, een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de jongen. Op camerabeelden die vlak voor het voorval zijn opgenomen, is een voertuig zichtbaar. De jongen denkt dat dit de betreffende auto kan zijn. ”Het vuurwapen, al is het misschien nep, moet van straat af. Net als de persoon die dit deed”, aldus de politie.

Heeft u informatie?
De politie roept op om mensen die dit voertuig menen te herkennen, dit te melden. Ook als u uw eigen voertuig herkent en u heeft er niets mee te maken, is het in het belang van het onderzoek belangrijk dat u zich meldt. Dus iedereen die informatie heeft, wordt verzocht 0900 8844 te bellen. U kunt het ook melden via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer