Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Alblasserdam bevrijdt 12-jarige jongen die met been vast zit

0

ALBLASSERDAM – Een 12-jarige jongen uit Papendrecht heeft donderdagmiddag 21 mei 2020 enige tijd bekneld gezeten met zijn been tussen twee spijlen van het balkonhek van cultureel centrum Landvast aan de Haven in Alblasserdam. De jongen stond naar de haven te kijken en stond met zijn been tegen de spijlen. Het been ging er wel doorheen, maar de jongen kreeg zijn been niet meet terug getrokken. Vrienden van hem belden uiteindelijk de hulpdiensten. De politie, de brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse.

Met een hydraulische spreider werden de spijlen uit elkaar gebogen, waarna de tiener zijn been weer terug kon trekken. Voor de zekerheid is er door de ambulanceverpleegkundige een drukverbandje aangelegd. De geschrokken jongen werd opgevangen door 2 familieleden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer