Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt coronamiddelendief op heterdaad aan in Dordrecht

0

DODRECHT- Agenten hielden in de nacht van maandag op dinsdag 19 mei 2020 een 30-jarige coronamiddelendief op heterdaad aan in Dodrecht. In zijn auto werd een doos met isolatiejassen bestemd voor zorgpersoneel aangetroffen. Dat meldt de politie.

Een melding rond 03.00 uur, dat op een bouwterrein aan de Kamperfoeliestraat twee mannen liepen die daar niets te zoeken hadden, bracht diverse politie eenheden naar die omgeving.

Het terrein werd door diverse agenten systematisch afgezocht, waarbij de 30-jarige verdachte, zonder woon- of verblijfplaats op heterdaad, met een kniptang in zijn hand werd aangetroffen. Ook werd op het terrein een auto aangetroffen die vol lag met gestolen goederen, waaronder een doos met isolatiejassen. Op de doos stond het adres van een verzorgingscentrum in de directe omgeving.

De tweede verdachte is niet meer aangetroffen. De auto met spullen is in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer