Tiplijn: 06-19541384

Fietser ernstig gewond bij ongeval in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een fietser is maandagmiddag 18 mei 2020 ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Zwijndrecht. De man fietste even voor 17.00 uur op de Langeweg toen hij op de kruising met de Bootjessteeg werd aangereden door een automobilist. De fietser en de fiets werden bij de botsing gelanceerd en kwamen meters bij de oversteekplaats vandaan op de grond terecht. De man raakte bij het ongeval ernstig gewond. Omstanders startten direct met het verlenen van eerste hulp en niet veel later werd het slachtoffer behandeld door ambulancepersoneel en een Mobiel Medisch Team. De man is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en heeft de automobilist aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Een paar dagen voor dit ongeval ben ik op de Langeweg ingehaald door een zelfde (misschien wel dezelfde) auto. Echt op een ongelooflijke hufterige manier. Tegenligger reed hierdoor bijna de sloot in. Dit was vlak voor de kruising waar dit ongeval plaats vond. Daarna ging meneer vrolijk rechtsaf. De Bootjessteeg in. Waar hij dus nu ook heen ging.

    Zegt natuurlijk allemaal niets. Of misschien wel.

Reageer