Tiplijn: 06-19541384

Cementwagen kantelt in Zwijndrecht; chauffeur gewond

1

ZWIJNDRECHT – Op de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht is maandagochtend 18 mei 2020 een cementwagen gekanteld. De chauffeur raakte daarbij gewond en heeft last van zijn rug. Hij wist na de crash via de voorruit uit het voertuig te klimmen. Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de rotonde nabij de kruising met de Stationsweg. In de wagen zat ongeveer acht kuub cement. Een deel van het cement liep door het ongeval uit het voertuig. Ook is er olie op de weg terecht gekomen. Met behulp van twee hijskranen is de cementwagen weer rechtop gezet. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig vervolgens afgevoerd, waarop kon worden gestart met het reinigen van het wegdek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer