Tiplijn: 06-19541384

Merwedebrug bij Gorinchem volledig afgesloten na ongeval

0

GORINCHEM – Een ernstig ongeval op de A27, op de Merwedebrug, bij Gorinchem. Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur in de richting van Breda. In eerste instantie kwamen een auto en een motorfiets met elkaar in aanrijding. In het achterop komende verkeer gebeurde vervolgens nog een ongeval omdat meerdere auto’s een noodstop moesten maken. In dit tweede ongeval sloeg een auto over de kop. Dit voertuig kwam met het dak op een geleiderail terecht.

Er kwamen twee ambulance’s en meerdere politie-eenheden ter plaatse. Vanwege het ongeval was de A27 richting Breda volledig afgesloten. Verkeer richting Brabant wordt geadviseerd om te rijden via knooppunt Deil, via de A15 en de A2. Over de slachtoffers is nog niets bekend. Wel is zeker één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Om 14.45 uur kon de linkerrijstrook weer opengesteld worden voor het verkeer wat door het ongeval was ingesloten. Pas om 16.00 uur kon de A27 weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Max Liet & Tim Wever

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer