Tiplijn: 06-19541384

Drie gewonden na kantelen trekker in Asperen

0

ASPEREN – Een kleine trekker is zaterdagmiddag 16 mei 2020 in Asperen gekanteld. Het voertuig wilde om 15.30 uur keren op de smalle Oude Zuiderlingedijk, toen de trekker van de dijk af gleed. Op de trekker zaten drie personen, een volwassene en twee kinderen. De bestuurder raakte met zijn been bekneld en kon door omstanders worden bevrijd.

Drie ambulance’s en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De twee kinderen liepen relatief licht letsel op. Eén van hen heeft mogelijk zijn pols gebroken. Zij zijn beiden vervoerd naar het ziekenhuis in Gorinchem. De bestuurder raakte onder meer gewond aan zijn been en is overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht. Een bergingsbedrijf zal worden ingezet om de trekker te bergen.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer