Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na mishandeling in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdagavond 14 mei 2020 drie personen aangehouden in Papendrecht. Omstreeks 20.15 uur hadden verschillende personen ruzie op de Abelenhof. Hierbij werd een man mishandeld. Het slachtoffer moest door de ambulancedienst aan zijn verwondingen worden behandeld en is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten waren snel ter plaatse en wisten in de nabije omgeving van het incident, op De Biezen, drie verdachten aan te houden. De twee mannen en de vrouw zijn vervoerd naar het politiebureau. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij het incident en heeft verschillende getuigen gehoord.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer