Tiplijn: 06-19541384

Brand op schip in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Brandweerlieden zijn maandagavond 11 mei 2020 uitgerukt voor brand op een schip in Papendrecht. Het schip voer om 19.15 uur op de rivier de Noord tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht toen er brand uitbrak. De bemanning van het schip meerde af bij de Noordhoek in Papendrecht, waar de brandweer vervolgens ter plaatse kwam. Volgens de brandweer werd aanvankelijk gemeld dat er een flinke brand zou zijn op het schip, maar bleek het allemaal mee te vallen. Bij de uitlaat van het schip had wat isolatiemateriaal vlam gevat. Na ruim een uur kon de bemanning van het schip haar weg weer vervolgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer