Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt uit de bocht en knalt tegen boom in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Arkelsedijk in Gorinchem is maandagochtend 11 mei 2020 een auto tegen een boom gereden. De automobilist verloor in de bocht bij de brandweerkazerne de macht over het stuur en eindigde vervolgens tegen een boom. Ambulancemedewerkers hebben de bestuurder gecontroleerd. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde bedrijfsauto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gekke Gerrit on

    Jochie Jochie ,hoe kryg je het voor elkaar?

    Is toch niet zo moeilyk bochie

    Laat me raden!!

    Gr Gekke Gerrit

Reageer