Tiplijn: 06-19541384

Container vol koelkasten in brand bij Coolrec in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een container vol met koelkasten is zaterdag 9 mei in brand gevlogen bij Coolrec in Dordrecht. Zaterdagochtend even na 11.30 uur ontstond de brand bij het bedrijf aan de Grevelingenweg in Dordrecht, op het industriegebied op de Staart. Er werd gemeld dat er rook uit het pand zou komen waarop de brandweer een onderzoek instelde. Al snel bleek de rook afkomstig van een in brand staande container vol koelkasten. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Na een halfuur kon het sein brandmeester worden gegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer