Tiplijn: 06-19541384

Brandstoflekkage aan de Stephensonstraat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een brandstoflekkage aan de Stephensonstraat in Dordrecht heeft de hulpdiensten zaterdag 9 mei bezig gehouden. De lekkage ontstond zaterdagmiddag omstreeks 14.30 uur, vermoedelijk doordat een brandstoftank van een geparkeerde vrachtwagen te warm werd en het overdrukventiel is gaan lekken. Naast een blusvoertuig en schuimblusvoertuig van de brandweer kwam ook een adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatse. Ook de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en politie zijn ingezet.

De weggelekte diesel is door het bedrijf Wilchem Milieu- en Incident Management opgeruimd en het wegdek schoongemaakt. De hulpdiensten hebben het incident overgedragen aan de gemeente Dordrecht en de Inspectie Leefomgeving en Transport. De straat was afgesloten vanwege de lekkage.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer