Tiplijn: 06-19541384

Woningbrand in Gorinchem snel onder controle

0

GORINCHEM – In een woning aan de Doctor A. Vondelingstraat in Gorinchem is in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 mei 2020 brand uitgebroken. Omstreeks 00.20 uur werd de brandweer met spoed gealarmeerd. De meldster hoorde al enige tijd een brandalarm afgaan in de woning. Toen ze een kijkje ging nemen zag ze ook vlammen. Mogelijk waren er ook nog personen in de woning aanwezig. De brandweer gaf het sein middelbrand en kwam met twee blusvoertuigen en een ladderwagen ter plaatse. Ook een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse.

Toen de eerste politieagenten aankwamen bleek dat er zich nog één persoon in de woning bevond. Brandweerlieden hebben deze man naar buiten gehaald. Daar werd hij opgevangen door ambulancepersoneel. De brand was snel onder controle. De bewoner zou de brand zelf hebben aangestoken. Of hij naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer