Tiplijn: 06-19541384

Veel toeschouwers bij inzet hulpdiensten in Dordrecht

0

DORDRECHT – Veel toeschouwers kwamen donderdagavond 7 mei 2020 af op de inzet van hulpdiensten aan de Troelstraweg in Dordrecht. Hulpverleners van een drietal ambulances, een traumahelikopter, de brandweer en politie werden iets voor 19.30 uur ingezet voor een medische noodsituatie in een flatwoning. De buurt stroomde uit naar de locatie van het incident waardoor binnen korte tijd de straat vol toeschouwers stond en de 1,5 meter niet werd aangehouden.

De patiënt is na stabilisatie door het medische personeel met behulp van een hoogwerker uit de woning getild en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie, die in eerste instantie druk was met de hulpverlening, heeft het toegestroomde publiek zoveel mogelijk weggestuurd. Boetes voor het niet houden van anderhalve meter afstand zijn niet uitgedeeld aangezien de prioriteiten bij het incident op de hulpverlening lagen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer