Tiplijn: 06-19541384

Massale politie-inzet voor aanhouding man in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdagavond 6 mei 2020 even voor middernacht een man aangehouden in Dordrecht. Dit gebeurde bij een tankstation aan de Leeuwstraat in de wijk Sterrenburg. Bij de aanhouding werd veel politie ingezet.

Handen ingepakt
Bij de aanhouding werden de handen van de man ingepakt, om onderzoek te doen naar mogelijke kruitsporen op zijn handen. Hij is ingesloten en zal worden verhoord. De auto van de aangehouden verdachte werd in de omgeving aangetroffen en is door de politie meegenomen voor verder onderzoek. Waar de man van verdacht wordt is niet duidelijk. In eerste instantie werd gesproken over betrokkenheid bij een schietpartij in Den Haag, maar volgens een woordvoerster van de politie Den Haag heeft de aanhouding te maken met een vernieling in Loosduinen. Meer informatie kan de politie nog niet geven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer