Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding in Zwijndrecht na roekeloze achtervolging over A15 en A16

0

ZWIJNDRECHT – Een 23-jarige automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag 7 mei 2020 aangehouden in Zwijndrecht na een achtervolging. Rond 2.00 uur negeerde de bestuurder een stopteken van de Zeehavenpolitie Rotterdam. De twintiger ging er met hoge snelheid vandoor waarop de politie de achtervolging inzette. Volgens de agenten reed de man roekeloos over de A15 en A16 om uiteindelijk bij Zwijndrecht van de snelweg af te gaan. Daar werd het voertuig door meerdere politieauto’s klem gereden waarna de bestuurder er te voet vandoor ging. Na een achtervolging te voet kon de automobilist met hulp van een politiehond worden aangehouden.

Foto: Politie (Team Verkeer Rotterdam)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer