Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner gewond na aanrijding in Sliedrecht

4

SLIEDRECHT – Een wielrenner is dinsdagochtend 5 mei gewond geraakt bij een aanrijding op de Craijensteijn in Sliedrecht. De man stak om 11.15 uur vanaf het fietspad de weg over nabij de Parallelweg. Een aankomende automobilist kon de overstekende wielrenner, die voorrang had moeten verlenen, niet ontwijken waardoor een aanrijding volgde. De wielrenner kwam door de aanrijding op straat terecht en werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. De politie heeft ondersteund bij de verdere afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

 1. VeiligNederland on

  Tijd dat er meer aandacht komt voor deze asociale groep wegmisbruikers.
  Helaas zie je ze steeds vaker op de weg rijden met allerlei gevaarlijke situaties tot gevolg.

  • Het licht niet altijd aan deze groep weggebruikers. Het zijn vaak de automobilisten die een gevaar op de weg zijn. Geven geen voorrang, houden totaal geen rekening deze weggebruikers.

  • Er zijn groepen bij die asociaal zijn, maar meestal zijn wielrenners die uit plezier een rondje rijden,en daarmee ook gelijk hun sportuurtje(s) weer pakken. Dat ze op de weg rijden is op sommige plekken noodzakelijk als het fietspad er slecht bij ligt. Laat automobilisten ook beter opletten, en geef elkaar de ruimte.

   • Reaguurder on

    Beste Arie, die weg is bedoeld voor automobilisten, niet voor een stel hobbyfietsers die denken dat ze met de ronde van Frankrijk bezig zijn.

Reageer