Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor afvalverbranding in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer van Gorinchem werd dinsdag 5 mei 2020 gealarmeerd voor een mogelijke schuurbrand aan de Kleine Schelluinsekade in Gorinchem. Voorbijgangers zagen rook bij het volkstuinencomplex en belden de hulpdiensten. De brandweer kon het gebied moeilijk bereiken aangezien het complex niet voor voertuigen bestemd is. Na enige tijd kwamen de brandweerlieden op de locatie van de brand.

Bij aankomst bleek al snel dat er geen sprake was van een schuurbrand. Het betrof een persoon die zijn (snoei)afval aan het verbranden was in een ton. De brandweer hoefde dan ook niet in actie te komen en kon al snel terugkeren naar de kazerne.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer