Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar brandmelding bij zendmast in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Hulpdiensten hebben in de nacht van zondag 3 op maandag 4 mei 2020 onderzoek gedaan naar een brandmelding in Hendrik-Ido-Ambacht. Even na 04.15 uur kwam de melding binnen dat een zendmast op de sportterreinen aan de Reeweg in brand zou staan. Direct werden verschillende brandweervoertuigen ingezet. Gezien de verschillende brandstichtingen bij zendmasten de afgelopen tijd in Nederland stelde ook de politie een onderzoek in. Bij het onderzoek werd geen brand en werden geen sporen van brandstichting aangetroffen. Wel bleek er sinds 04.00 uur een stroomstoring te zijn in een deel van Ambacht. Deze storing is omstreeks 05.00 uur door Stedin verholpen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer