Tiplijn: 06-19541384

Bij wie in Dordrecht is vanmorgen ingebroken?

0

DORDRECHT – De politie in Dordrecht is op zoek naar bewoners van de wijk Stadspolders bij wie vanmorgen, maandag 4 mei 2020, mogelijk is ingebroken.

Agenten zagen omstreeks 11.25 uur een voor hen bekende inbreker / insluiper, die al fietsend een tablet in zijn jas stopte. De agenten stelden vast dat de man uit de wijk Stadspolders gefietst kwam. De man werd staande gehouden op de Groenezoom, waar duidelijk was dat de man naast de tablet ook twee ringen en een e-reader in zijn bezit had. De man had geen plausibele verklaring voor het bezit van deze goederen.

De politie acht de kans daarom zeer groot dat bovengenoemde goederen van diefstal afkomstig zijn. ”Wij achten de kans ook zeer groot dat de goederen zijn weggenomen uit de wijk Stadspolders”, aldus de politie.

De politie is nu dus op zoek naar de ‘slachtoffers’ van deze vermoedelijke woninginbraak. Vooralsnog heeft niemand zich namelijk gemeld. Indien u een specifieke omschrijving kan geven van de goederen en/of kunt aantonen dat de goederen van u zijn, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan telefonisch via nummer 0900-8844, of u kunt zich melden bij het politiebureau aan de Overkampweg 109 te Dordrecht. Het registratienummer van deze zaak betreft 2020137235.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer