Tiplijn: 06-19541384

Autobrand bij oprit A15 Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de snelweg A15 bij Hardinxveld is maandagmiddag 4 mei 2020 een auto in brand gevlogen. De brandweer van Hardinxveld werd om 12.05 uur gealarmeerd voor een autobrand ter hoogte van de afslag Sliedrecht-Oost. Al snel werd duidelijk dat deze locatie onjuist was en dat de brandende auto ter hoogte van de oprit Hardinxveld-Giessendam op de vluchtstrook stond.

De rechterrijstrook van de snelweg werd door Rijkswaterstaat tijdelijk afgesloten door middel van een rood kruis. De inzittenden van de auto konden op tijd uit hun voertuig komen. Bij aankomst van de brandweer was de brand al flink opgelaaid, waardoor de auto zwaar beschadigd raakte. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer