Tiplijn: 06-19541384

Vrouw ernstig gewond na aanrijding met auto in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een automobilist heeft op vrijdagavond 1 mei 2020 op de Rivierdijk bij Hardinxveld-Giessendam een fietsster aangereden. Het ongeval gebeurde even voor 20.00 uur ter hoogte van een wegversmalling.

Omdat de verwondingen van de fietsster, een 67-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam, ernstig waren, kwam naast twee ambulance’s ook een trauma-team uit Rotterdam ter plekke voor medische hulp. De auto heeft, naast de fietsster, ook een hekwerk en enkele paaltjes geraakt. Volgens diverse getuigen reed de automobilist kort voor het ongeval ook al slingerend over de weg en zou er mogelijk alcohol in het spel zijn. De politie heeft dit inmiddels bevestigd en geeft aan dat de bestuurder, een 51-jarige man uit Hardinxveld, is aangehouden.

De Riverdijk werd in beide richtingen afgesloten voor politie-onderzoek. De fietsster is in zorgelijke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Over de huidige toestand van het slachtoffer kon de politie op maandagochtend nog niets vertellen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer