Tiplijn: 06-19541384

Gestolen scooter aangetroffen in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op maandag 27 april 2020 is er een gestolen scooter aangetroffen in een park in Papendrecht. Omstreeks 15.30 uur troffen een voorbijganger een scooter aan in een sloot in het park Noordhoekse Wiel. Volgens de politie trok de melder de scooter uit de sloot en werd de politie gebeld. Bij onderzoek door ter plaatse gekomen agenten bleek de scooter gestolen zijn. “Het onderzoek is in gang gezet naar de mogelijke daders. De laatste tijd worden er in Papendrecht en omgeving veel bromfietsen gestolen. Zet uw bromfiets het liefst ergens binnen en goed op slot, desnoods met meerdere sloten,” meldt de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer