Tiplijn: 06-19541384

Dode na schietpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – Aan de Jacob van Heemskerkerckstraat in Dordrecht is zaterdagavond enkele minuten voor middernacht een man doodgeschoten. Het gaat om een 42-jarige inwoner van Dordrecht. Getuigen zouden tenminste 4 schoten hebben gehoord. Diverse ambulance’s en een traumahelikopter werden nog opgeroepen, maar het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

Onderzoek
De politie is een groot recherche onderzoek gestart. Er is een speciaal rechercheteam geformeerd dat de zaak onderzoekt. Vanuit de lucht maakte een politiehelikopter beelden die op enig moment voor het onderzoek van belang zouden kunnen zijn. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn vrijwel de hele nacht bezig geweest met het veiligstellen van sporen op de plaats delict. Het lichaam van het slachtoffer is overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) waar sectie zal worden verricht.

Getuigen
Hoewel het incident zich rond middernacht voltrok, sluit de politie niet uit dat er getuigen zijn geweest. Zij worden opgeroepen zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via de website van de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer