Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Zwijndrecht rukt uit voor verloren pasje in ondergrondse container

7

ZWIJNDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht is woensdagavond 22 april 2020 uitgerukt, omdat iemand een pasje in een ondergrondse container had laten vallen. Aan het begin van de avond liet een man per ongeluk zijn afvalpas in een container vallen aan de Diepenbrocklaan / Pijperlaan in Zwijndrecht. De meldkamer werd gebeld en die besloot de brandweer op pad te sturen om de ondergrondse container te openen. Nadat de klep omhoog was gedaan, werd de pas eruit gehaald en aan de eigenaar overhandigd.

Foto: Gerard van Helden.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

 1. Wie gaat dat betalen??? on

  Wat verschrikkelijk dat iemand om zo´n reden zo een groot alarm slaat! En wat erg dat de brandweer dan niet gewoon zegt dat je voor 7,50 euro een nieuwe pas kan aanvragen bij de HVC. Laten we zuinig zijn op onze hulpdiensten en hen niet om hulp vragen als dat niet nodig is!!!

   • Nieuwsgierige Buurman on

    Wat maak het nou uit, Ad?
    Het is toch weer een hele goede reden om er met de hele straat te gaan kijken.

 2. Taartpuntje on

  Zes man, waarvan er 5 25€ per uur krijgen, 1 krijgt 35€. Dus 160€ directe kosten voor de uitruk, om een pasje wat 7,50 kost. Plus dan nog de risico’s die de brandweermensen lopen, onder elkaar is er zo te zien geen 1,5 meter afstand. Wat krijgen ze, wat nemen ze mee naar huis, wat geven ze weer door? allemaal voor een lullig pasje…. (Terwijl je ook redelijk makkelijk zelf de klep kan openen)

 3. De keuze om op zo’n melding heen te gaan wordt bepaald door de commandant van dienst en niet door de beller.

  Dus niet zaniken mensen, maar blij zijn dat ze het doen.

  • Is de vraag of men wist om wat voor pasje het ging. Misschien dachten ze dat die bewoner zijn ID of rijbewijs in dat ding had laten vallen? Kan me niet voorstellen dat, als men wist dat het alleen om het pasje van de container ging men dan gekomen was.

Reageer