Tiplijn: 06-19541384

Vandalen laten paarden ontsnappen in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie is in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april 2020 omstreeks 01.30 uur opgeroepen voor een melding van twee loslopende paarden aan de Zuidkil in Papendrecht. Ter plaatse gekomen stonden de twee paarden te grazen langs de zijkant van de weg. Een hondengeleider van de politie kwam ter plaatse met apparatuur om de chip van de paarden uit te lezen. Dit bleek tevergeefs.

Na wat verder onderzoek bleken de paarden thuis te horen in een weiland van de Zuidkil. Het hek van het weiland stond open waardoor de paarden zijn ontsnapt. Volgens de politie is het hek door vandalen omhooggetild zodat de paarden konden ontsnappen. De eigenaar van de paarden is in kennis gesteld en er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om aangifte te doen van vernieling.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer